Odd Molly

Min garderob har verkligen fyllts på sen jag började jobba på Nina B. Det finns så mycket snygga kläder så det är svårt att låta bli! Mitt nästa inköp för sovrummet kommer bli en klädstång så jag kan hänga alla mina "jobbkläder" snyggt och i färgordning. Dels för att det aldrig ska bli skrynkligt, dels för att det är snyggt och dels för att det ska bli lättare på mornarna att välja kläder när man ser allting framme redan. Måste åka till IKEA. Snart!

Tänkte att jag skulle försöka bli lite duktigare på att ta kort också. Både på mig och mina nya inköp. Kanske är kul med lite nytt i bloggen. Det är svårt att fortsätta skriva om Marbella varje dag nu när jag bott här i snart 5 år.




T-Shirt: Odd Molly / Nina B
Kjol: Stradivarius


Kommentarer
Postat av: Erica

Hörru din fis! IM BACK! Tror jag...

2011-10-06 @ 19:57:12
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Erica

Exakt. Man behöver inte uppdatera 70 inlägg / dag. Men jag skapade den här bloggen när du flyttade till Spanien, så den är mer eller mindre för dig. Sen flyttade Elin till Oslo och Jessica in till stan så ni 3 var på mig direkt när jag la ner :D Haha! Jag hade fått så många läsare att det blev som en press istället för att blogga för ER. Men nu har jag inte "gått" ut med att jag börjat igen, så vi får väl se hur det går :D

2011-10-07 @ 12:29:48
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Erica

DU! Jag vill se mer bilder på huset ( ute och invändigt ) och på tomten! ;)

2011-10-07 @ 15:33:53
URL: http://yulla.blogg.se/
Postat av: Pernilla-alias Buba

Ja, det måste vara svårt att hitta nya infallsvinklar när du bott där så länge! Kommer du flytta hem till Sverige inom en snar framtid tror du eller blir ni kvar?

2011-10-10 @ 21:10:06
URL: http://frombubawithlove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0