Lördag i Madrid

På lördagen i Madrid vaknade vi till sol och 30 grader igen. Varmare än tidigare. Zacarias var iväg på spanska mästerskapstävling (och tog hem första priset!!) medans vi andra strosade runt i centrala Madrid igen. Vi gick igenom hela gran via och tog oss till en av Madrid största parker där alla spanjorer samlas på helgerna för att ligga och sola. Dom har ju inga stränder så dom lägger sig istället i den här parken där det också finns en liten damm som man kan ro på. Vidare till ett modern musseum som inte var så modernt ;D däremot såg vi Picassos största målning.

På kvällen väntade vi in Zacarias och så tog han oss till en riktigt ball resturang, Le garage. Det ser ut som ett ombyggdt garage med en modern inredning som senare övergår till att bli mer blandad med tegelväggar och stora soffgrupper runt borden. Det är en spansk/japansk resturang och även sushi kockarna och de andra kockarna syndes längst med sidorna.








Kommentarer
Postat av: F o B

Hej! Vi är två systrar som tänkte åka till Spanien i sommar. Vi har aldrig varit där. Har du något tips på stad? Vi vill sola och bada, partaya lite och shoppa. Det får gärna vara fint, mysigt och billigt ;)

2011-02-06 @ 18:56:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0