Ny plånka

Jag jobbade bara halva dagen igår så jag passade på att möta upp min vän Kristin för lite lunch på terrasana. Det var jätte länge sedan jag såg henne för hon har vart 1 månad i Colombia så vi hade en del att ta igen :)
Kollade lite på skor men det verkar helt omöjligt att hitta något! Just nu är jag ute efter söta gummistövlar och ett par fina ballerina men stövlar har jag inte ens hittat och alla ballerina har massa saker på och jag fastnade inte för någon. Däremot hittade jag äntligen en plånbok! Min gamla har vart sönder hur länge som helst så mynten har alltid åkt ut och med tanke på hur mycket olika mynt det finns i Spanien var det lite kris. Misako har sådana fina saker. Alla väskor kostar 30 euro och plånböckerna 12. Hittade en sådan fin vårväska som jag funderar på ska få flytta hem hos mig :)

Idag är det vårväder och jag är på tusen gånger bättre humör idag än vad jag var igår. Förlåt älskling!



Däremot får jag inte till färgen på den. Den är varken grå eller sådär orange. Snarare varm beige med lila ton. Hajjar ni ;)


Kommentarer
Postat av: Johanna

Den va snygg:D

2010-03-09 @ 22:46:54
URL: http://deede.blogg.se/
Postat av: Sandra

Nämen det e blogg.se som har blivit weird, har hänt flera gånger att jag skriver inlägg men dom läggs inte upp, måste ha för vana att kolla bloggen när jag har updaterat, dom två nyaste la jag upp i fredags och söndags, men fick se igår att dom inte fanns där...himla skit!

2010-03-10 @ 14:49:26
URL: http://thesedreams.blogg.se/
Postat av: Lova

Åå va snygg! I båda färgerna.. :D

2010-03-10 @ 18:05:20
URL: http://lovavilda.blogspot.com
Postat av: Johanna

Det är för himla bra, du kommer va helt klockren med allt som kommer hända när det är dax för dig;)

2010-03-11 @ 10:02:09
URL: http://deede.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0