Snön är inte alltid bättre än regn

Gomoron!
Jag fick en kommentar tidigare i veckan från någon som skrev från Prag (?) att jag skulle sluta klaga på regnet och att det var så mycket bättre än snön och att i Sverige kunde man minsann inte ta sig någonstans med tåg, buss och flyg.
Saken är den att jag tror inte att folk förstår hur det är här nere på vintern när det regnar om dom aldrig har vart här. Det är kaos, mer kaos än när det snöar i Sverige! Dessutom är det inte bara kaos ute, det är tusen gånger mer kaos inomhus med fukt, mögel, tunna fönster som släpper ut värmen osv.
Här i andalucia har det regnat så mycket att folk inte kan bo kvar i sina hem för att det har vart allt mellan 1dm tom 1meter högt vatten INOMHUS! Allt är förstört!
Jag säger inte att det är bättre i Sverige för när vi har sol i Spanien är det perfekt medans ni fryser rumporna av er utomhus, jag vill bara att folk ska förstå att regn inte alltid är bättre än snö.
Så jag får faktiskt klaga!

Kolla gärna på videon så får ni se hur det ser ut nu på ett ställe i Andalucia.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Va roligt att jag kan spanska:) haha! Och roligt att han följer dig. Du ska se hur jag ser ut med min koppa, jag är ett monster!

2010-02-25 @ 12:12:13
URL: http://deede.blogg.se/
Postat av: Lova

Men han är nog bakom flötet! :D jag uppskattar kyla mer än fukt för då luktar allt blöt hund! nej fy, jag förstår dig! :)

2010-02-25 @ 14:27:39
URL: http://lovavilda.blogspot.com/
Postat av: Don svensson

Fukt? D beror på att du kanske bor i gammalt hus från franko tiden :-). Nybyggda hus har faktiskt bra standard jag brukar bo hos mina släktingar mitt i vinter o det regnade mycket aldrig sett fukt o mögel...dessutom har vi samma problem i sverige med fast d börjar ofta runt mars/april när regn perioden är i gång på riktigt...efter snökaos ÖVERSVÄMNINGAR som kan bli d värsta i år...gå genom stan med stövlar o gummibåt vad? klarar du o du detta?...trevligt vad??? vilket fint land man bor i?

2010-02-25 @ 16:31:44
Postat av: Sandra

Ursäkta Don Svensson, gillar du inte det du läser, jag har ett tips: LÄS INTE! Gå in på nån annans blogg och klaga.

Regnperiod i Sverige i mars/april? Ursäkta vilken planet kommer du ifrån?

2010-02-25 @ 21:51:11
URL: http://thesedreams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0