Japan, Gammalt blandat med nytt

Har har ni 2 trotta manniskor! Vi har vart vakna sen 09 imorse och pa resande fot sen 10. Vi bestamde oss for att stanna 2 dagar till i Tokyo eftersom att det ar sa fantastiskt och stort sa det finns en hel del att se! Daremot bor vi pa ett nytt hotell nu, ett "finare" hotell an innan. Nu har vi ett modern vitt/rott rum, med stort badrum, fjarrkontroll for toan och kort som gor att vi kan aka med hissen som ligger i byggnaden brevid receptionen! Innan var det ett litet trakigt rum, dar man inte fick plats tva i badrummet, an mindre 1 person i badkaret och med sma utrymmen, men vi klagar inte. Man maste leva lite sadar ocksa for att njuta av det battre och vi ar faktiskt pa resande fot.

Sushi fick vi iaf till lunch idag! Massor med goda saker. Vi hittade ocksa ett takeaway sushi sa vi har massa sushi har i kylskapet pa hotellrummet. Sushi ar INTE billigt!! Svindyrt snarare. Det galler att leta ratt pa de billigare stallena.

Igar besokte vi det galna overganstallet har i Tokyo. HERRE MIN SKAPARE VAD MED MANNISKOR! Helt galet! Fick bara nagra kort i morker sa ska forsoka ta i ljus imorn.

Dagens 2 konstanterande. 1 ALLA män i kostym bär väska!! Och sakert mer an 70 % har kostym!
2. Kort kjol har ar inget markvardigt! Vi har inte satt en enda lang kjol!







Kommentarer
Postat av: Lova

Man tror ju att sushi ska kosta som vinet i Spanien! :D Låter helt fantastiskt.. :) Fjärrkontroll till toan..? Ser fram emot bilderna.. :) Hur är tiden jämfört med här förresten..? Kram till er båda!!!!

2009-10-31 @ 13:28:04
URL: http://lovavilda.blogspot.com
Postat av: Sandra

Posten är redan intagen. Zackis har fått några postavier bland annat. Står nåt om 7 dagar på den ena och 15 på den andra. Säg till om ni skulle behöva hjälp med det. Kattmaten är slut, men jag går och köper en ny burk när jag åker dit nästa gång.

Hoppas ni har det lovely!

2009-10-31 @ 17:29:18
URL: http://thesedreams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0