Julklappar och rim

Idag när jag hade som minst att göra på jobbet satt jag och knåpade ihop vad jag ska ge till mina nära och kära i Julklapp. Jag har nog kommit på de flesta julklapparna sen får man se om man hittar nått bättre eller inte. Hade även så mycket tid över på jobbet så jag satt och pysslade ihop lite rim vilket kan förgylla klappen lite.

Är ni duktiga på rim? Har ni nått bra rim till en bra julklapp? Ge mig era tips så jag kan få lite julkänsla här borta i gråa Marbella. Snö hade vart bättre än grå himmel faktiskt.

Imorn och på söndag är jag ledig! Underbara dagar! Frågan är bara vad man ska göra eller om man ens ska göra nånting alls ;)

Kommentarer
Postat av: ronjjaa

feeeliiicia såklarT! :) hahaha

aa då :)

2008-11-27 @ 19:46:13
URL: http://ronjjaa.blogg.se/
Postat av: amanda

Haha, nej inte riktigt lika so ICA, men det flyter pa battre och battre ma jag saga :) Sa himla glad att jag kom ivag pa den har resan, vill inte aka hem men borjar fa lite hemlangtan da och da.. du som har hallt dig borta sa lange, har du nagra tips pa hur man kan hantera det battre? Man blir ju helt deppig ibland..

2008-11-28 @ 08:36:04
URL: http://amandarangemo.blogg.se/
Postat av: novali

nej inget jag beställde från hm var på rea, däremot väskan :D den har kommit men det är långt till norrtälje, blä!!

2008-11-28 @ 14:22:44
URL: http://novali.blogg.se/
Postat av: ronjjaa

haha ja faktist :)

ska fråga honom idag ;) haha :D

2008-11-28 @ 15:04:05
URL: http://ronjjaa.blogg.se/
Postat av: Kristin

jag vet vad du kan göra på söndag;) Hämta mig på flyget!!:P Kommer söndag kväll.. Vet inte om jag ser fram emot så mycket att åka tillbaka eftersom det gått så fort här, men men.. de känns väl bättre när jag väl är nere..

2008-11-28 @ 15:58:25
URL: http://kristinimarbella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0