Jag kan om jag vill

Lägenheten är 3/4 städad, bara köksdelen kvar. 4 timmar tog ett badrum och tre rum. Gisses. Nu har jag tagit en dusch också så snart är väll jag fullt klar också. Ett kap i matten har blivit igenom kollat och huset är städat. Nu ska jag göra mig iordning och ta mig ut på en fika med Mirella. Nånting måste man unnat sig när man jobbat hela dagen. Det där blocket och den där sladden borde jag kanske kolla efter?

Kommentarer
Postat av: Ania

Heejjj Linda.. här e jag igen efter 1 år :d måste bara fråga .. du som reser runt i Spanien..
vad e värt o se här i andalucia :) o nu pratar jag om byar .. å sånt:D .. som inte e så turistiskt (känd) .. :), men värt o se ;) taaaaaaaaaaaack:)

2008-03-11 @ 00:34:03
Postat av: Linda

Hej kul att höra ifrån dig :)
Är du kvar i Sevilla?

Byar.. hmm.. mesta byarna jag vart i har inte vart så mycket att se har jag för mig, Men Ronda, om du nu kallar det för by? Klart värt att se :)därmot vet ju turisterna om det. Sen pampaneira, byn där min pojkväns systers mamma är borgmästare. Super mysig liten by och åker du upp på berget ovanför ser du havet och kanske tom afrika och det här ligger utanför Granada :) När vi var där var det fortfarandr snö på topparna så det var jätte häftigt. Byarna på vägen till Pampaneira är klart värda att se också. Går en slingelkrokig väg dit.

Hmm vad mer kan jag tipsa om?

Har vart i så otroligt många byar men kan inte komma på nån som jag gillade sådär jätte mycket. Å andra sidan åkte vi mest dit för att fota gamla byggnader för Zacarias jobb hehe. Jag säger till om jag kommer på nått mer.

2008-03-11 @ 10:54:44
URL: http://llinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0