Fika och Shopping

image311
Blev en kanon trevlig fika med Mirella
igår, som vanligt. Vi stannade till på ett av våra favorit fika ställen, Giangrossi. Pratade på som vanligt och skrattade som alltid. Den här tjejen är för jäkla härlig! Så skönt att hon inte jobbar som förut och vi kan umgås som vi engång gjorde.
Efter fikan tog vi oss in i gamla stan för att kolla lite affärer. Skoutbudet är bäst här, massor med skor till billiga priser. Mirella skulle visa sitt kap som hon gjorde förra veckan, hennes 5 euros leopard pumps! Istället gick jag in i första affären och fann mina drömskor till sommaren! Så grymt snygga och inte tala om färgen. Även ett par pärlörhängen för 2,95 (KAP IGEN) fick följa med hem. (Bilder kommer sen) Även affärer med massor av accesoarer i alla tusen färger är mycket man kan hitta i gamla stan. Me like.
Sen finns ju även dom här Bazaarerna, kinesaffärerna, som är fyllda med saker till billiga priser. Gamla stan i Marbella är bäst!

Kommentarer
Postat av: Ania

heiii :)
ja, ja e i sevilla:) e här i 5 månader till:P inte så lite ;)
afrika e inte så intressant just nu ;) ska dit nån gång snart.. o kom precis från gibraltar o tarifa :D syns ju lika bra därifrån också:) okei:D då vet vi vad vi ska söka efter :P just nu e ja på jakt efter lgnhet.. vi blev utkastade från våran efter att våra compañeros trashade den :D haha .. säg till ifall du kommer på nåt mer :P skulle va jättebra :) har lust o se allt bra me andalucia innan ja fortsätter mer norrut :d

2008-03-11 @ 11:03:10
Postat av: Linda

Gu vad härligt. Sevilla är underbart. Var där förra helgen :)
Ne men det är en fantastiskt utsickt och byn ligger i en dal så det är lite försig :)
Men oj, fan vad irriterande. Men ni har ställe att bo på eller?
Absolut, det gör jag :) åk runt lite bara så får du se vart du hamnar hihi ;P

2008-03-11 @ 11:48:23
URL: http://llinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0