Sverige imorn

Nu har jag suttit och gråtit lite, Veronica en kompis hade lagt ut ett så himla fint klipp på sin blogg. Gu så otroligt bölig jag är. Jag gråter typ till varenda film som går på tv just nu. Tror jag kan vara lite känslig för tillfället, känns bra då att få komma hem till Sverige så man kan återgå till det normala när man är tillbaka i Spanien igen.
Nu ska jag packa ihop det sista och sen blir det sängen för imorn måste jag upp tidigt och hoppas på att jag kommer med bussen till flygplatsen (om den nu går).

Syns i Sverige gott folk!

Kommentarer
Postat av: veronica

visst var den fin filmen.. helt galet. ja grinade också

2008-08-12 @ 08:54:36
URL: http://humlisen.com
Postat av: Anna-Lena

åååh. hoppas du har de fint i sverige! va e de för klipp?? jag är med bölig. sjukt bölig. gråter till de mesta. Pinsamt ibland när man sitter å rycker av all gråt på bio. menmne.. va tusan.. bra att visa känslor.funderar att se den filmen PS I love you. har du sett den? den ska vara himla bra. och bölig. va e de för klipp??

2008-08-13 @ 21:34:21
URL: http://annnalenna.blogg.se/
Postat av: Anna-Lena

ojoj oj.. som jag grinare.. trodde gfaktiskt inte de.. började redan när de sa att de lämnade honom. 28 sekunder. sitter fortfarande å hulkar lite å sett den några gånger.. vackert=)

2008-08-14 @ 17:22:47
URL: http://annnalenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0